Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Agarta Cilt Beyazlatıcı Sabun 150 Gr

79,90 TL
Stok Kodu 2087424
Marka Agarta
Ürün Açıklaması
Agarta Cilt Beyazlatıcı Sabun 150 Gr Özellikleri;


Cilt beyazlatıcı sabun, cildi beyazlatma özelliğine sahip olan ve cildi ölü hücrelerden arındıran bir sabun çeşididir.
Bu sabun özellikle cilt renginin açılmasına, hatta sonradan oluşan kararmaların kaybolmasına yardımcı olur.
Katı bir yapıya sahip olan bu beyazlatma etkili sabuna Agarta Kozmetikten ulaşabilir, lekeli cilt görünümünden ışıltılı bir cilde ilk adımı atabilirsiniz.
Doğal Cilt Beyazlatıcı Sabun Faydaları Nelerdir?
Kararmalara karşı etkili sonuç gösterdiği düşünülen cilt beyazlatıcı sabun birden fazla özelliğe sahiptir ve bu özellikler şu şekilde sıralanabilir:
Düzenli kullanımda ölü cilt hücrelerinden kurtulmayı, cildin beyazlamasını sağlar. Lekelerin giderilmesinde yardımcı olur.
Güneşten oluşan leke problemleriyle savaşarak en aza indirir. Deri dökülmelerini giderir.
Koltuk altında, diz kapağında, kol dirseklerinde oluşan çeşitli kararmaları engeller aynı zamanda iyileştirir. Saçları köklerinden besler. Nemlendirir.
Her cilt tipi kullanabilir. Dermatolojik olarak uygundur.
Cilt Beyazlatıcı Sabun Nasıl Kullanılır?
Cilt beyazlatıcı sabun kullanımı her ne kadar zahmetsiz olsa da cilt beyazlatıcı sabun kullananların dikkat etmesi gereken önemli noktalar vardır ve bu önemli noktalar şu şekilde sıralanabilir:
Öncelikle sabunu su ile temas ettirdikten sonra köpürtün, Sonrasında ister lif yardımı ister elinizle cildinize hafif bir şekilde dairesel hareketlerle masaj yapın.
Yüzünüzde maske halinde kullanmak içinse 2-3 dakika bekletebilirsiniz. Daha sonrasında ılık su ile durulayınız.
Sabunu kuru ve nemsiz bir alanda saklamaya özen gösteriniz.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.