Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Barbie Leopar Desenli Saçlar Bebeği GRN81

599,90 TL
Stok Kodu 2078596
Marka Barbie
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Barbie Leopar Desenli Saçlar Bebeği GRN81 Özellikleri;


Mükemmel görünümü bulmak için farklı renkler ve tarzlar denemeyi seven Barbie Bebek sınır tanımıyor!
Çocuklar; Barbie Leopar Desenli Saçlar Bebeği'nin rengarenk saçları ile, "çılgın" görünümleri keşfedebilir ve ombre tarzını ortaya çıkarmak için bebeğin saçlarını yana tarayabilir!
Çocuklar; eğlenceyi artırmak için Barbie'nin saçlarını yan tarafına soğuk su ekleyip leopar desenini ortaya çıkararak renk değişimini keşfedebilir!
Süper! Bu sette Barbie Bebek ile birlikte 16 farklı saç aksesuarı ve kıyafet bulunur.
Çocuklar, bebeğin saçına uygun lastik tokanın da dahil olduğu bu parçaları karıştırıp farklı kombinler ve saç tarzları yaratabilir.
Barbie Leopar Desenli Saçlar Bebeği seti içerisinde, moda ve saç tasarımı eğlencesi için şu parçalar bulunur: 2 toka, 3 lastik toka/bilezik (Barbie bebeğin saçına uygundur), saç bantları, fırça, kalp desenli tişört, kot yelek, kedi kulakları, kedili çanta, kolye, sırt çantası, fazladan bir çift ayakkabı, renk değişimi özelliği için sünger ve soğuk su koymak için kap.
Çocuklar, yaratıcılıklarını konuşturacakları ve farklı tarzlar keşfedecekleri bu seti çok sevecek!
Bebek tek başına ayakta duramaz.
Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterir. 3-7 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.