Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Hot Wheels Monster Trucks Renk Değiştiren Araçlar Timsahtan Kaçış Oyun Seti HGV14

999,90 TL
Stok Kodu 2082184
Marka Hot Wheels
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Hot Wheels Monster Trucks Renk Değiştiren Araçlar Timsahtan Kaçış Oyun Seti HGV14 Özellikleri;


Hot Wheels® Monster Trucks Swamp Chomp™ Color Shifters™ Playset ile parçalama ve çarpma, büyük heyecan ve heyecan için bir renk değişimi sürprizleri dalgası sunuyor!
Birlikte verilen Color Shifters™ Piran-ahhh™ yi çalıştırın ve timsahın buzlu suyla dolu ağzına düştüğünde, kamyona yepyeni bir görünüm kazandıran bir renk değişikliği başlatır.
Kamyonu yeniden çalıştırarak tabelayı kırıp bir tekneye gönderin, burada dekoru bir kez daha değiştirmek için ılık suyla ıslatılabilir!
Değişiklikleri tekrarlamak için stuntları tekrarlayın!
Timsahın ağzındaki çıkarılabilir tekne ve bardak, dökülmeleri önler ve içerdiği suyu oyun alanına tutar.
Hot Wheels® Monster Trucks Swamp Chomp™ oyun setinde emniyete alın ve Color Shifters™ araçlarının farklı renk ve tasarımlarla ortaya çıkışını izleyin
Çocuklar Color Shifters™ Canavar Kamyonlarını timsahın ağzından bir tabelaya fırlatır.
Eğer bunu aşamazlarsa, kamyon buzlu suya düşerek ani ve sihirli bir renk değişimi başlatır!
Çocuklar kamyonu çıkardığında, farklı bir tasarıma ve dekora sahip olacak.
Kamyonu tekrar timsahın üzerinden fırlatın ve kaçış teknesine güvenli bir şekilde inmek için levhayı parçalayın.
Orijinal tasarımını eski haline getirmek için sıcak su kabını kamyonun üzerine dökün. İki dekor arasında geçiş yapmak için bodur eylemi tekrarlayın.
Kamyonu tekrar timsahın üzerinden fırlatın ve kaçış teknesine güvenli bir şekilde inmek için levhayı parçalayın.
Orijinal tasarımını eski haline getirmek için sıcak su kabını kamyonun üzerine dökün. İki dekor arasında geçiş yapmak için bodur eylemi tekrarlayın.
Bu harika set, 1 adet Hot Wheels® Monster Trucks Color Shifters™ Piran-ahhh™ ile birlikte gelir ve her durum için harika bir hediye olur.
Yaş Grubu | +4.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.