Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Hot Wheels Pist Dünyası Oyun Seti HDN95

599,90 TL
Stok Kodu 2081602
Marka Hot Wheels
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Hot Wheels Pist Dünyası Oyun Seti HDN95 Özellikleri;


Hot Wheels Pist Dünyası setinde, bir Hot Wheels şehir ortamı oluşturmak ve inşa etmek için gereken 10 pist parçası bulunur.
Bu set, bir Hot Wheels ortamının temelini oluşturmak veya mevcut bir yapıyı geliştirmek için idealdir.
Set; kavisli pist parçaları, şehir meydanı ve köprü gibi esnek ve çeşitli parçaların yanı sıra trafik lambası ve taşınabilir kapı gibi detaylar içerir.
Her parça diğer Hot Wheels Şehri oyun setleriyle uyumlu olduğu için çocuklar etkileyici yapılar inşa ederken deneyim kazanır ve problem çözme becerilerini geliştirebilir. Bir adet Hot Wheels araba dahildir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
Hot Wheels Pist Dünyası setine dahil olan temel parçaları kullanarak efsanevi bir yapı inşa edin.
Gerekli her parçayı içeren bu setle dilerseniz mevcut bir yapıyı geliştirin ya da sıfırdan başlayın.
Bu oyun seti; bir köprü, şehir meydanı, kavisli ve düz pistler dahil 10 pist parçası, ayrıca 1 adet Hot Wheels araç içerir.
Tüm pist parçaları diğer Hot Wheels Şehri setleriyle uyumlu olduğu için çocuklar hayal ettikleri Hot Wheels dünyasını diledikleri gibi inşa edebilir. Diğer setler ayrı olarak satılır.
Hot Wheels, çocukların problem çözme becerilerini geliştirmesine yardımcı olurken onları özgürce keşfetmeye de teşvik eder.
Hot Wheels Pist Dünyası seti, 4 yaş ve üzeri çocuklar veya Hot Wheels yapılarını geliştirmek isteyen herkes için ideal bir hediyedir.
Taşınabilir kapıyla birlikte 1 "şehir meydanı", 3 kavisli pist, 3 düz pist parçası, 1 bükülebilir pist parçası, 2 köprü dahil 10 pist parçası, ayrıca bir Hot Wheels lastik dekoru, 1 plastik sokak lambası ve 1 Hot Wheels araç içerir.
Ürün ölçüsü: 9,9 x 81,2 x 52,3 cm.
Kutu ölçüsü: 25,4 x 25,4 x 8,89 cm.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.