Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Hünnap Keçiboynuzu Özü 640gr

159,90 TL
Stok Kodu 2038984
Marka Hünnap
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Hünnap Keçiboynuzu Özü 640 Gr Özellikleri;


Meyvesinin özüyle elde edilen keçiboynuzu özü kokusu ve tadıyla eşssiz bir gıda olmasının yanısıra, insan için gerekli olan mineralleri ve değerli pek çok vitamini bünyesinde barındırması sebebiyle güçlü bir besindir.
Anadolu insanı için keçiboynuzu özü her mevsim sofrasından ayırmadığı eşssiz bir lezzet olagelmiştir.
Hünnap keçiboynuzu özü hiç bir katkı maddesi içermeyen ve daha yüksek miktarda meyve özü ile üretilmektedir.
Akdeniz bölgemizde yetişen özenle seçilmiş, doğal şeker oranı yüksek keçiboynuzu meyvelerinden geleneksel tadı, yoğunluğu, doğallığı ve zengin içeriği korunarak steril üretim koşullarında elde edilmektedir.
İçeriğinde organik asitler, zengin mineral, vitamin ve kalsiyum bulunan Hünnap keçiboynuzu özü yüzde yüz doğal mucizevi bir besindir.
HMF Değeri: Ürünün ısıtılması sırasında glikoz, fruktoz gibi şekerlerin asidik ortamda parçalanması sonucunda oluşan HMF'nin yükselmesi insan sağlığına zararlıdır.
Gıdanın kalitesi HMF miktarı ile değerlendirilmektedir.
Keçiboynuzu özü ne kadar çok ısıl işleme maruz kalırsa ve sıcaklığı artırılırsa HMF oranı o denli yükselir ve kalitesiz hatta zararlı hale gelir.
Avrupa Birliği standartlarına göre; HMF limitleri keçiboynuzu özü için 70 mg/kg olarak belirlenmiştir.
Hünnap Keçiboynuzu Özü vakum yöntemiyle yapılmakta ve "HMF değeri 9,3mg/kg dır.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.