Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Kız Çocuk Gri Fırfırlı Raporlu Yakalı 2'li Takım

183,00 TL
Stok Kodu 1012873
Marka by BebekOdam
Ürün Açıklaması

Zarafet ve konforun buluştuğu bu özel kız bebek takımı, bebeğinizin şıklığını ön plana çıkaracak. İki parçadan oluşan bu takım, uyumlu renkleri ve zarif detaylarıyla dikkat çekiyor. Yumuşak dokulu kumaşı, bebeğinizin hassas cildine nazikçe temas ederken, rahat kesimi ile ona özgürlük sunuyor.

 
Takımın üst kısmı, sevimli desenleri ve zarif detaylarıyla bebeğinize neşeli bir hava katıyor. Alt kısım ise rahat bir şort veya tayt olarak kullanılabilecek şekilde tasarlanmış, bebeğinizin hareket özgürlüğünü maksimumda tutuyor. İki parça arasındaki uyum, bebeğinizin tarzını ön plana çıkarırken, pratik kullanımı ile de sizin için büyük bir kolaylık sağlıyor.
 
Bu şık 2'li takım, günlük kullanımın yanı sıra özel günlerde de bebeğinizin tarzını yansıtmanızı sağlıyor. Kaliteli malzemeler ve özenli işçilikle hazırlanan bu takım, bebeğinizin giyim konforunu ön planda tutuyor. Her anı özel kılmak ve bebeğinizin güzelliğini vurgulamak için ideal bir seçenek olan bu kız bebek takımı, annelerin tercihi olmaya aday.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.