Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu 2li Ortodondik Emzik 12 Ay+ Bej Leopar

169,90 TL
Stok Kodu 2078633
Marka Mamajoo
Ürün Açıklaması
Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutulu 2Li Ortodondik Emzik 12 Ay+ Özellikleri;


Mamajoo Sterilizasyon ve Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Bej Leopar Emzikleri, BPA ve Fitalat içermeyen yüksek kaliteli hammaddeler ile şeffaf, tatsız ve kokusuz silikondan üretilmiştir. Her yaş grubu için ideal yumuşaklıkta ve pürüzsüz olup kolay temizlenir.
Mamajoo Ortodontik Emzikler; bebeklerin diş ve damak gelişimine uygun şekilde damaklı formda tasarlanmış olup, emzik kalkanındaki ekstra geniş hava delikleri salya birikimini önleyip sürekli hava dolaşımını sağlayarak bebeklerin hassas cildinin tahriş olmasını engellemeye yardımcıdır.
Mamajoo Ortodontik Emzikleri’nin güvenlik halkası gerektiğinde emziği ağızdan çıkarmak için tutmak, elde taşımak ve emzik askılarını kıyafetlere takmak içindir.
Mamajoo Sterilizasyon ve Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Bej Leopar Emzikler, ürünleri içinde steril ederek her zaman hijyenik olarak korumak ve taşımak için Mamajoo Sterilizasyon ve Saklama Kutuları içinde sunulur.
Mamajoo Sterilizasyon ve Saklama Kutulu İkili Desenli Ortodontik Bej Leopar Emzikler 0-24 ay bebekler için 3 farklı boyda, uyumlu renk ve desen seçenekleriyle üretilir.

Temizlik ve Sterilizasyon:​​​​​​​
Elde veya bulaşık makinesinde yıkanabilir. İyice yıkandıktan sonra 5 dakika kaynatılarak ya da Mamajoo sterilizatörleri ile steril edilebilir.
Ürünün ömrünü kısaltmamak için aşındırıcı deterjan kullanmaktan kaçınınız ve emzikleri belirli aralıklarla değiştiriniz.
Mikrodalga kullanımı: Emziklerinizi iyice yıkayıp Mamajoo Sterilizasyon & Saklama Kutusuna yerleştirin ve 25 ml su ekleyin.
Mikrodalganızı 750 – 1000 W’a ayarlayıp 3 dakika çalıştırın.
Sonrasında bir süre soğumaya bırakıp içindeki suyu döktükten sonra ürünleriniz hijyenik olarak kullanıma hazır olacaktır.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.