Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Skip Hop Zoo Paslanmaz Çelik Termos 325ml Roket

1.150,00 TL
Stok Kodu 2082384
Marka Skip Hop
Ürün Açıklaması
Skip Hop Zoo Paslanmaz Çelik Termos 325 ml. Özellikleri ;

Zoo Arkadaşları, Bebeklerinize Eğlence Getirecek!

2 bölümlü geniş tabaklar, çukur kaseler, yemek setleri, paslanmaz çelik termoslar, paslanmaz çelik pipetli suluklar, beslenme setleri, çerez kapları, pipetli bardaklar,çatal & kaşık setleri, okula hazırlık sırt çantaları, önlükler, yağmurluklar, şemsiyeler, emniyet kemerli sırt çantaları, çek çek valizler, seyahat için boyunluklar, seyahat battaniyeleri, portatif sepetler ve saklama kutuları, alıştırma bardakları...

Uzman pedegog ve çocuk doktorları önerileriyle şekillendirilen Zoo hayvan arkadaşları temalı Skip Hop Zoo koleksiyonları ile çocuklarınız, yemek yerken, okulda veya piknikte beslenme yaparken, seyahat ederken, odalarını toplarken, ve hatta yağmurlu bir günde yürürken bile eğitici ve eğlenceli zamanlar geçirecekler!
Zoo Arkadaşınızla Yiyecekleriniz İstediğiniz Kadar Sıcak Veya Soğuk!
Bu rengarenk paslanmaz çelikten termos sayesinde çocuklarınızın yiyecekleri sıcak veya soğuk kalır.
Termos üzerinde, çatal ve kaşığı takabileceğiniz bir parça da mevcuttur.
Ürün Özellikleri:

12 ay ve üstü için kullanıma uygundur.
Ucu çatal formunda kaşığı bulunur.
Sevimli Zoo koleksiyonu ile uygundur.
BPA, PVC ve Fitalat içermez.
Taşıma hacmi 325 ml’dir.
Boyutlar (cm): 9 (uzunluk) x 12 (yükseklik)
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.