Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Wefood Kids Organik Sade Bisküvi 50gr

79,90 TL
Stok Kodu 2082325
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Wefood Kids Organik Sade Bisküvi 50 gr Özellikleri;


Organik sade tereyağlı bisküvi, Wefood’un çocuklar için organik gıdalarla ürettiği tatlı atıştırmalık çeşitlerinden birini oluşturuyor.
Ürün, titizlikle belirlenen malzeme oranları ve içerdiği ekstra ince öğütülmüş buğday unu sayesinde ek gıdaya yeni başlayan çocuklar tarafından dahi kolayca sindirilebiliyor. Bunun yanı sıra yoğun ve dengeli tadıyla yetişkinler tarafından da keyifle tüketilebiliyor.
Menşei: Türkiye
İçindekiler: Organik Buğday Unu (%70) (gluten), Organik Elma Suyu Konsantresi (%15), Organik Tereyağı, Su, Kabartıcı (sodyum bikarbonat)
Çocuğunuzun iştahla yemesi için elinizden geleni yaptığınıza şüphe yok. Sadece, kendisi biraz seçici bir minik gurme olabilir.
Peki, çocuğunuzun yaptığı seçimler genellikle hazır atıştırmalıklardan yana mı oluyor?
Öyleyse bu konudaki endişelerinizi geride bırakmanızı sağlayacak Wefood Kids serisi ile tanışmalısınız! Serideki tatlı atıştırmalıklardan biri olan Wefood Kids Organik Sade Tereyağlı Bisküvi, özenle hazırlanan tarifiyle çocuğunuzun vazgeçilmez atıştırmalığı olmaya aday!
Wefood Kids Organik Sade Tereyağlı Bisküvi, sadece çocukların damak zevkine uygun lezzetiyle değil; organik ve katkısız içeriğiyle de dikkat çekiyor.
Serinin diğer üyeleri gibi tamamen organik malzemelerden üretilen bu ürün, katkı içermemesinin yanı sıra besin değerini de en yüksek oranda koruyacak şekilde üretiliyor. Size de çocuğunuzu hem pratik yollarla hem de gönül rahatlığıyla şımartmanın tadını çıkarmak kalıyor!
Besin Değerleri 100 g için
Enerji (kcal/kj) 399 / 1670
Yağ (g) 17,08
Doymuş Yağ (g) 5,4
Karbonhidrat (g) 52,12
Şekerler (g) 3,85
Lif (g) 0
Protein (g) 6,42
Tuz (g) 0,05
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.