Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Wefood Kids Organik Tam Buğdaylı Bisküvi 55gr

79,90 TL
Stok Kodu 2082328
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Wefood Kids Organik Tam Buğdaylı Bisküvi 55 gr Özellikleri;


Organik tam buğdaylı bisküvi, Wefood’un çocuklara özel olarak yüzde 100 organik malzemelerle ürettiği bir hazır atıştırmalık çeşidini oluşturuyor.
Kolay sindirim için ekstra ince öğütülmüş tam buğday unu ile üretilen bu ürün, yoğun ve dengeli tadı ile yetişkinler için de keyifli bir tüketim sağlıyor.
Üretim esnasında özenle korunan yüksek besin değeri sayesinde ise atıştırmalık tüketirken aynı zamanda verimli bir beslenme de sağlıyor.
Menşei: Türkiye
İçindekiler: Organik Tam Buğday Unu (%70) (gluten), Organik Elma Suyu Konsantresi (%15), Organik Zeytinyağı, Kabartıcı (sodyum bikarbonat)
Gıdalardaki lifler, sindirim sisteminin ideal işleyişini korumaları bakımından özellikle de gelişimini sürdüren bağırsaklar için en önemli ihtiyaçlardan biri.
Bu nedenle çocuğunuzu beslerken, malzeme seçiminizi lif kaynağı besinlerden yana yapmanız büyük bir önem taşıyor.
Tam buğdaylı ürünler ise iyi birer lif kaynağı olmaları bakımından bu konuda bir adım öne çıkıyor.
Siz de çocuğunuzun lif tüketimini desteklemek adına, ona tam buğdaylı hazır atıştırmalıklar vermeye ne dersiniz?
Eğer çocuğunuza hazır atıştırmalık verme konusunda hala endişeleriniz varsa, Wefood Kids ürün ailesini keşfetmenizin tam sırası!
Bu özel serinin bir üyesi olan Wefood Kids Organik Tam Buğdaylı Bisküvi, tıpkı diğer ürün çeşitleri gibi tamamen organik malzemelerden üretiliyor.
Üstelik hiçbir yapay katkı maddesi de içermiyor. Böylece çocuğunuzun gelişimini pratik ve güvenli bir şekilde desteklemenize olanak sunuyor.
Besin Değerleri 100 g için
Enerji (kcal/kj) 308 / 1289
Yağ (g) 13,51
Doymuş Yağ (g) 2,01
Karbonhidrat (g) 41,27
Şekerler (g) 3,01
Lif (g) 0
Protein (g) 5,14
Tuz (g) 0,05
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.