Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Brion Vega BV6000 Digital Bebek İzleme Cihazı

1.599,00 TL
Stok Kodu 2087099
Marka Brion Vega
Ürün Açıklaması
Brion Vega BV6000 Digital Bebek İzleme Cihazı

Kablosuz ağ bağlantısı
Tablet / akıllı telefon ile her yerden görüntüleme (İnternet bağlantısı gerektirir.)
HD görüntü kalitesi
Yatay & dikey hareket kontrolü
Hareket takibi
Otomatik gece görüşü
Karşılıklı konuşma
Uzaktan kontrol
TF kart desteği (128G)
Anlık görüntü alabilme ve görüntü kayıt edebilme
iOS ve Android destekli
Evinizi dilediğiniz yerden görüntüleyin!

Brion Vega BV6000 Güvenlik Kamerası ile internet erişimine sahip tablet ya da akıllı telefon aracılığıyla dilediğiniz yerden evinize / ofisinize anında ulaşabilir; hem evinizin güvenliğinden emin olabilir hem de bebeğinizi, evcil hayvanınızı ya da bakıma muhtaç sevdiklerinizi anlık olarak takip edebilirsiniz.

HD Görüntü Kalitesi, Yatay & Dikey Hareket ve Hareket Takibi
1280×720 çözünürlüğünde sağladığı HD görüntü kalitesiyle evinizdeki / ofisinizideki her hareketi kolaylıkla takip edebilirsiniz. Uygulama üzerinden kamera açısını değiştirebildiğiniz gibi BV6000 hareket takibi özelliği sayesinde ortamdaki hareketi algılayıp kamera açısını otomatik olarak hareketin olduğu yöne çevirir.

Otomatik Gece Görüşü
Kristal berraklığında siyah beyaz gece görüşü sayesinde görüntülemek istediğiniz ortamı tıpkı gündüz olduğu gibi gece de izleyebilirsiniz.

Karşılıklı Konuşma
Uygulama üzerinden konuşma butonu ile sesinizi izlediğiniz ortama iletebilir ortamdaki sesleri dinleyebilirsiniz.

Uzaktan Kontrol & TF Kart Girişi
Tablet veya akıllı telefonuz ile uygulama üzerinden anlık görüntü kaydı alabilir, dilerseniz TF kart girişine hafıza kartı takarak sürekli veya harekete bağlı olarak kayıt yapmasını sağlayabilirsiniz.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.