Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Convers Force Siyah Bebek Araba Koltuğu - Oto Koltuk

3.783,00 TL
Stok Kodu 1007347
Marka by BebekOdam
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması

Ürün Detayları

Convers Force 9-36 KG Bebek Oto Koltuğu



Kullanım Özellikleri

Sürüş yönünde kullanım sunan oto koltuğu, yolculuk esnasında çocuğunuzun güvenli bir şekilde yerleştirilmesini ve rahat bir yolculuk yapmasını sağlar. Sürüş yönüne paralel koltuk pozisyonu ile yerleştirme işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir.


Kullanıcı Sınıf

Yürümeye başlayan çocuklar ve genel olarak ağırlık kapasitesi dahilinde yer alan çocuklar için uygun kullanım sunmaktadır. Grup 1, 2 ve 3 kullanıcı gruplarında yer alan çocuklar için kullanım kolaylığı sunmaktadır.


Ağırlık Kapasitesi

9 ila 36 kg ağırlığında yer alan tüm çocukların kullanabileceği ürünün çocukların uzunluk ve ağırlıklarına göre ayarlanabilen alt yükselticisi bulunmaktadır.



Güvenli Kullanım Özellikleri

5 noktalı emniyet kemeri ile güvenli yolculuk yapılmasını sağlar. Emniyet noktalarında yer alan ekstra destekleri ve yanlarında bulunan koruyucu pedleri ile konforlu yolculuk deneyimi sunar.


Temizleme Kolaylığı

Sahip olduğu dış kılıf çıkarılabilmektedir. Sahip olduğu çıkarılabilir dış kılıf sayesinde kolay temizleme imkanı sunar. Ürünün çıkarılan kılıfı çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkanarak temizleme işlemi gerçekleştirilebilir.


Kolay Kullanım

Alt yükseltici bölümü sayesinde kolay ayarlama yapma imkanı sunar. Yolculuğun daha güvenli olması için 5 noktalı emniyet kemerine sahip olan oto koltuğunun ayrıca ekstra baş desteği bulunmaktadır. Gri, kırmızı, lacivert ve pembe olmak üzer farklı renk seçeneklerine sahiptir.


Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.