Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Deerma Ultraviyole Ultrasonic Soğuk Buhar Makinesi F628S

2.299,00 TL
Stok Kodu 2030953
Marka Deerma
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Deerma Ultraviyole Ultrasonic Soğuk Buhar Makinesi F628S Özellikleri;


- Çalışma Voltajı (v): 220-240V, 50/60HZ
- Çalışma Gücü (w): 25W
- Kapasite (L): 5 Litre
- Buhar Miktarı: ≤350ml/s
- Kapsama Alanı: 25-30 ㎡
- Ses Seviyesi: < />- Renk: Beyaz- Ağırlık: 1.2Kg- Boyutu (mm): 190x190x350mm


Ürün Açıklaması;


Derinlemesine sterilize edilmiş su buharı ile ailenizin sağlığını koruyan nemlendirme.Entegre Su Kanalı Her Damlasında Sterilize Su SağlarDeerma Nemlendiriciye tek yönlü su kanalı ve Ultraviyole Sterilizasyon sağlayan UV lambaları entegre edilmiştir. Nemlendiriciye koyulan her su ilk önce su kanalında ultraviyole sterilizasyon işlemi görür ve sonrasında atomizasyon bölümüne gider. Böylece nemlendirici herhangi bir sağlık problemine neden olmayacak kadar temiz ve taze bir buhar verir.

Ultraviyole Sterilizasyonun Büyülü Etkisiyle Sağlığınızı KorurDeerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendiricisi atomizasyondan önce suyu derinlemesine sterilize eder. Sadece sterilize edilmiş su ile gerçekleştirilen nemlendirme, ailenizin ve sizin sağlığınızı koruyan nemli bir ortam sağlar.

Akıllı Nem Kontrolü ile Rutubetsiz NemlendirmeSıcaklık ve nem sağlığınızla yakından ilişkili değerlerdir. Uygun sıcaklık ve nemlilikteki bir ortamda fiziksel sağlığınız için gerekli standartlar sağlanmış olur. Deerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendiricisi havadaki nemi %45-90 arasında belirlediğiniz bir değerde sabitleyerek sağlığınız için uygun koşulların oluşmasını sağlar.>

Dijital Sıcaklık ve Nem GöstergesiDeerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendiricisindeki dijital ekran sıcaklık ve nem göstergeleri, hedeflediğiniz nemlendirme etkisini sağlayabilmeniz için mevcut sıcaklık ve nem bilgilerini gerçek zamanlı olarak sunar.

Işıksız ve Sessiz NemlendirmeDeerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendiricisi, sizi rahatsız edebilecek herhangi bir gürültü çıkarmadan sessizce çalışır. Çalışma ses seviyesi 30dB kadar düşüktür. Dijital ekrandaki ışığın gece uyurken sizi rahatsız etmesini istemezseniz, “Timing” – “Zamanlayıcı” düğmesine 3 saniye kadar basarak ekranı kapatabilirsiniz.

Ufak Boy, Büyük KapasiteDeerma DEM F628S Ultrasonik Hava Nemlendirici küçük bir boyuta sahip olmasına rağmen, 5 litrelik kapasiteye sahiptir. Tek bir defa su ekleyerek tüm gün çalıştırabilirsiniz. Haznedeki su miktarını şeffaf su seviyesi göstergesinden görebilir ve gerektiğinde su ekleyebilirsiniz.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.