Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Duracell 6Lı Optimum AA Kalem Pil

189,90 TL
Stok Kodu 2081191
Marka Duracell
Ürün Açıklaması
Duracell 6Lı Optimum AA Kalem Pil Özellikleri;


Yeni Duracell Optimum; en yüksek performanslı AA alkalin pil!
Duracell'in bugüne kadarki en yenilikçi teknolojisi, yepyeni Duracell Optimum alkalin pil cihazlarda 30 kata kadar “Daha Uzun Ömür” veya “Daha Güçlü Performans” sunan yeni bir katot sistemine sahiptir.
Daha Uzun Ömür: Duracell Optimum, orta ila yüksek enerji tüketimine sahip pek çok cihazda önceki Duracell Alkalin pillerden daha uzun süre dayanır.
Örneğin, kameralarınızla çok sayıda fotoğraf çekmenize ya da kablosuz oyun kumandalarınızla daha uzun süre oynamanıza olanak tanır.
Daha Güçlü Performans: Duracell Optimum, diğer cihazlarda daha yüksek verim elde etmek için diğer Duracell Alkalin pillerden daha güçlü performans sağlar. Örneğin, uzaktan kumandalı araba gibi cihazlarda motorlar daha hızlı çalışır. Elektrikli tornavidalar ve matkaplar da kendin yap mobilyalarınızı hızlı monte edebilmeniz için daha güçlü çalışır.
Optimum Performans Optimum Ambalajla buluştu! Duracell Optimum'un yeni ve yenilikçi "kitap" şeklindeki ambalajı açılıp kapanır bir kapıya ve iç kısımda düzenleyici bir tepsiye sahip. Bu da pillerin artık mutfak çekmecesi içinde yuvarlanmayacağı anlamına geliyor! Bunun yerine pilleriniz, siz onları kullanmaya hazır olana kadar rahat ve güvenli bir şekilde saklanıyor. Ve piller bittiğinde, onları geri dönüştürülmeye hazır olarak saklayabiliyorsunuz. Ambalaj %100 geri dönüştürülebilir ve %0 plastik içerir.
Daha Uzun Ömür veya Daha Güçlü Performans Duracell Optimum piller AA ve AAA formatlarında üretilir.
Kutu içerisinde; 6 adet AA kalem pil bulunmaktadır.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.