Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Kidful Bitkisel Boyalı Emzik Askısı Rust

199,00 TL
Stok Kodu 2036804
Marka Kidful
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürünün Diğer Seçenekleri
Ürün Açıklaması
Kidful Bitkisel Boyalı Emzik Askısı Özellikleri;

- Kidful Bitkisel Boyalı Emzik Askısı Cloud Özellikleri Bebekler Ve Ebeveynler Bu Emzik Askılığı Ile Çok Rahat Edecek.
- Çocuk Ürünlerinde Kullanıma Uygun Olan, En Kaliteli %100 Gerçek Deriler Kullanılarak En 12586 Standartlarına Göre Üretilir.
- Kidful'Un Bitkisel Boyalı Ürün Serisinde Kullanılan Boyalar Tamamen Bitkisel Bazlıdır Ve Kimyasal Madde Içermez.Kidful'Un Özel Olarak Üretilen Metal Klipsi Kurşun Ve Krom Içermez.
- Metal Klipsin Kıyafetlere Zarar Vermemesi Için, Klips Içerisinde Plastik Aparatı Bulunur.Kidful Emzik Askısını, Güçlü Lastik Ve Güçlü Bağlantı Yapısı Ile, Yıpranma Sorunu Yaşamadan Kullanabilirsiniz...
- Özellikler %100 Gerçek Deridir. Bpa, Pvc Ve Fatalat Içermez. En 12586 Standartlarına Göre Üretilmiştir.
- Metal Uç Krom Ve Kurşun Içermez. Ultra Hafif Ve Dayanıklıdır. Tasarımı Ve Üretimi Türkiye'De Yapılmıştır.Bakım Talimatı Nemli Bezle Siliniz.
- Paket Içeriği:1 Adet Kidful Emzik Askısı Içerir.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.