Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Lego Star Wars Mandalorian Fang Fighter Tıe Interceptor'a Karşı 75348

2.999,90 TL
Stok Kodu 2085808
Marka Lego
Ürün Açıklaması
Lego Star Wars Mandalorian Fang Fighter Tıe Interceptor'a Karşı 75348 Özellikleri;


Çocuklar, yapım parçalarıyla inşa edilen bu LEGO Star Wars: The Mandalorian oyun setiyle Mandalorian Fang Fighter ile TIE Interceptor arasında savaşları canlandırabilir.
Popüler Disney serisinin 3. Sezonunda ilk kez görülen Fang Fighter’ı ve klasik bir TIE Interceptor’ı içerir. Her biri açılan bir mini figür kokpitine ve 2 yaylı atıcıya sahiptir ve Fang Fighter’da bir silah depolama bölmesi bulunur. 9 yaş ve üzeri için süper bir hediye fikri olan bu set, ayrıca karanlık kılıçlı Mandalorian (Mayıs 2023’te yeni çıkan tasarım) ve Mayıs 2023’te yeni çıkan R2-E6 LEGO droid figürü dahil 3 LEGO mini figürü içerir.
Yardımcı bir el: Modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırmaya, döndürmeye, setleri kaydetmeye ve ilerlemeyi takip etmeye olanak tanıyan LEGO Builder uygulaması, çocuğunuza sezgisel bir yapım macerasında yol gösterir.
Yaratıcılık galaksisi: LEGO Group, 1999’dan beri Star Wars evreninden starship’ler, araçlar, mekanlar ve karakterleri canlandırıyor. Her yaştan hayranların çok beğeneceği diğer yapım setlerini de keşfedin.
Takip başladı! Mandalorian Filo Komutanı, şık yeni Mandalorian Fang Fighter’ın kontrollerinde ve klasik bir TIE Interceptor tam enselerinde.
Yaylı atıcıları çalıştırın ve TIE Interceptor'ın attığı mermilerden kaçın. Mandalorian ve muhteşem karanlık kılıcıyla savaşa katılın. Kim zafer kazanacak? Size kalmış!
Mandalorian Fang Fighter TIE Interceptor'a Karşı: İnşa edilebilen starfighter modelleriyle çocuklara Star Wars: The Mandalorian 3. sezon hikayelerini canlandırmaları ve kendi destansı maceralarını oluşturmaları için ilham verin.
3 LEGO mini figürü: Karanlık kılıçlı Mandalorian, blaster silahlı ve jet çantalı Mandalorian Filo Komutanı ve blaster silahlı bir TIE Pilotu, ayrıca bir R2-E6 LEGO droid figürü.
Mandalorian Fang Fighter; açılan bir mni figür kokpitine, silah depolama bölmesine ve 2 yaylı atıcıya sahiptir.
TIE Interceptor; Açılan bir minifigür kokpitine ve üst kapağa, ayrıca 2 yaylı mermi atıcıya sahiptir.
9 yaş ve üzeri için hediye fikri! Bu 957 parçalı LEGO yapım setini, Star Wars: The Mandalorian hayranlarına yılbaşı, doğum günü hediyesi veya özel bir ödül olarak verin.
İnşa edin, oynayın ve sergileyin. Fang Fighter’ın yüksekliği 4 cm, uzunluğu 26 cm, genişliği 24 cm’dir.
Kolay talimatlar. LEGO Builder uygulaması, modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırmanıza ve döndürmenize, setleri kaydetmenize ve ilerlemenizi takip etmenize olanak tanıyan araçlarla yapım talimatlarını düzenli ve el altında tutmanızı sağlar.
Her yaş için koleksiyonluk yapım oyuncakları. Çocuklar ve yetişkin Star Wars hayranları, LEGO Star Wars setleriyle unutulmaz sahneleri canlandırabilir, kendi hikayelerini icat edebilir veya inşa edilebilen modelleri sergileyebilir.
Tavizsiz kalite. LEGO yapım parçaları titiz sektör standartlarına uygundur, böylece tutarlı ve sıkı bir şekilde bağlanarak sağlam modeller oluşturur.
Parça sayısı: 957
Kutu ölçüsü: 48 x 7,4 x 28,2 cm
Ağırlık: 1,274 kg
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.