Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Minoris ATO+ Nemlendirici Balm 400ml

699,90 TL
Stok Kodu 2087608
Marka Minoris
Ürün Açıklaması
Minoris ATO+ Nemlendirici Balm 400 ml Özellikleri;


Hassas, çok kuru ve atopik, atopiğe eğilim gösteren ciltlere özel besleyici, yeniden yapılandırıcı yoğun Nemlendirici Balm.
Minoris ATO+ Nemlendirici Balm yoğun organik ve temiz içeriği ile yenidoğan'dan itibaren tüm yaşlarda, çocuk ve yetişkinlerin de kullanılabileceği şekilde formüle edilmiştir.
İçeriğindeki Niacinamide ve Organik Shea Yağı, Organik Zeytinyağı, Organik Jojooba Yağı, Organik Hindistan Cevizi Yağı, Organik Itır Çiçeği Yağı ve Altın Çilek Özü ile kuruluğa bağlı sorunlar karşıtı ve cildin lipid tabakasını onarmaya yardımcı olacak şekilde geliştirilmiştir.
İçeriğindeki Eşsiz Bileşenleri;
Cildin doğal yapı taşlarından olan Squalene hücrelerin yenilenmesinde ve cildin canlı kalmasında büyük rol oynar.
Cilde nem kazandırmaya, onarmaya ve esneklik kazandırmaya.
Cildin doğal yapı taşlarından olan Ceramide ve Lecithin sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye, cildin nemini korumaya ve nem kaybını önlemeye,
Niacinamide sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye, cilt bariyerini güçlendirmeye ve Antioksidan özelliği ile cildi çevresel etkilere maruz kaldığında oluşabilecek hasarları azaltmaya, cilt sağlığını korumaya ve ışıltı kazandırmaya,
Çinko Oksit ile kuruluğa bağlı sorunların ortadan kaldırılmasına ve güneşin zararlı etkilerinden korumaya,
B Kompleks vitaminler Provitamin B5, B3, B6 ve E vitamini sayesinde cildin kaybettiği vitaminleri sağlayarak hızlı iyileşmeye.
Organik Shea Yağı, Organik Zeytinyağı, Organik Jojoba Yağı, Organik Hindistan Cevizi, Organik Itır Çiçeği Yağı bileşenlerindeki A, E, F vitaminleri sayesinde cildi yoğun bir şekilde besler ve esnekliğini geri kazanmasına yardımcı olur.
Ayrıca içeriğindeki Altın Çilek Özü'nün yoğun antioksidan özelliği ile cildin yenilenmesine, çevresel hasarlara karşı korumaya, cilt kuruluğuna bağlı sorunları engellemeye yardımcı olur.
Sülfat, Phenoxyethanol, Sitrik Asit, Alkol, Parafın, Parfüm, Petrolatum içermez.
Mannitol içeriği ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye yardımcı olur. Cildin daha yumuşak, pürüzsüz olmasını ve hassasiyetin azalmasını destekler.
pH 5.5 değeri sayesinde hassas ciltler için en ideal şekilde, tamamen temiz, yoğun organik içerik ile özel olarak formüle edilmiştir.
Minoris ATO+ Nemlendirici Balm, Atopiğe yatkın ve atopik ciltlerdeki hassasiyetin giderilmesine yardımcı olması için ileri teknoloji ile Minoris Organik Kimya Ar-Ge Laboratuvarları'nda geliştirilmiştir.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.