Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Nerf Super Soaker Hydro Frenzy F3891

899,90 TL
Stok Kodu 2085524
Marka Nerf
Ürün Açıklaması
Nerf Super Soaker Hydro Frenzy F3891 Özellikleri;


Nerf Super Soaker Hydro Frenzy su püskürtücü, vahşi 3'ü 1 arada ıslatma eğlencesi için namluda 2 boru ve borulardan su püskürtme şeklini değiştirmek için ayarlanabilir bir nozul ile tasarlanmıştır!
Püskürtücüden 2 paralel akışı serbest bırakın, 2 geniş püskürtme akışını püskürtmek için memeyi yarıya kadar geri çekin veya borular her yöne çılgınca bükülerek her yere su akışı gönderirken vahşi su hareketi için memeyi sonuna kadar geri çekin.
Tüpler dönüp uçarken menzildeki herkes ıslanabilir!
Nerf Super Soaker markası 1989'dan beri eğlencenin üzerine yağıyor ve herkesi su püskürtme kargaşasıyla boğmaya devam ediyor!
VAHŞİ 3'Ü 1 ARADA ISLATMA EĞLENCESI | Nerf Super Soaker Hydro Frenzy su püskürtücü, vahşi 3'ü 1 arada suda ıslatma eğlencesi için suyun borulardan fışkırma şeklini değiştirmek için 2 boruya ve ayarlanabilir bir nozüle sahiptir.
2 paralel akış püskürtün, 2 geniş püskürtme akışı için nozulu yarıya kadar geri çekin veya suyu her yöne savuran 2 döner akış için nozulu sonuna kadar geri çekin.
AYARLANABİLİR NOZUL | Püskürtücünün önündeki nozül kolayca ayarlanabilir.
DOLDUR, POMPA VE PATLAT | Depoyu doldurmak için kapağı açın ve herkese sıçrayan sular göndermek için kolu pompalayın.
Tank kapasitesi 24 fl. oz. (709 mL)
İçerik | 1 blaster.
Yaş Grubu | +6.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.