Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 315gr

139,90 TL
Stok Kodu 2084022
Ürün Açıklaması
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü 315 gr Özellikleri;


Keçiboynuzu özü, baklagiller familyasına ait harnup (keçiboynuzu) bitkisinden elde edilen yoğun formüllü bir gıda çeşidini oluşturuyor.
Keçiboynuzu pekmezinden farklı olarak kaynatılmadan üretilen ürün, yüksek ısıya maruz kalmadığı için daha taze bir aromaya ve yüksek besin değerine sahip oluyor.
Koyu kahverengi görünümü ve hurma benzeri tadının yanı sıra, akışkanlık bakımından ise balı andırıyor.
Menşei: Türkiye
İçindekiler: Organik Keçiboynuzu Özü
Yüksek aktif bileşenleriyle vücuda çok yönlü etki sağlayan keçiboynuzu, verimli bir beslenme için hala sıkça başvurulan geleneksel çözümler arasında yer alıyor.
Mucizevi etkileriyle özellikle de kış aylarının gündem maddelerinden olan bu değerli bitki, çay ve pekmez gibi formlarıyla oldukça yaygın bir şekilde tüketiliyor.
Peki, keçiboynuzunun özelliklerini tüm yönleriyle ve dalından yeni koparılmışçasına taze bir lezzetle keşfetmeye ne dersiniz?
Anadolu’nun birinci kalite keçiboynuzu meyvelerinden elde edilen Wefood Organik Keçiboynuzu Özü, soğuk sıkım yöntemiyle işlenerek besin değerini maksimum seviyede koruyor.
Doğal özü sayesinde yoğun aromalı ve koyu kıvamlı olan ürün; koruyucu, kıvam artırıcı, renklendirici vb. yapay katkılar ilave edilmeden ambalajlanıyor.
Size de bu organik ve konsantre lezzetin tadını dilediğiniz gibi çıkarmak kalıyor.
Keçiboynuzu Özü Ne İşe Yarar?
Destekleyici gıda takviyesi amacıyla tüketiliyor. Yiyecek ve içecekleri tatlandırmak için doğal bir şurup olarak kullanılıyor.
Yüzde 100 bitkisel içeriğiyle vegan bireyler için ideal bir tüketim sağlıyor.
Glisemik endeksinin düşük olması ile beyaz şeker ve esmer şekerden daha az kalori içermesi, hedefe yönelik beslenme programlarında etkili sonuçlar sağlayabiliyor.
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.