Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 F0423

1.399,90 TL
Stok Kodu 2082185
Marka Nerf
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 F0423 Özellikleri;


Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 blaster'ı herhangi bir görev için özelleştirin!
Bu Nerf dart tabancası, Nerf oyunlarına hazırlanırken farklı tabanca stilleri oluşturabilmeniz için takılabilir bir kapsam ve takılabilir namlu içerir.
Çekirdek blaster ile yalın ve ciddi olun, hedeflerinizi hizalamak için dürbün ekleyin, uzaktan hedefleme için namlu ekleyin.
Eaglepoint RD-8 blaster ile savaşın getireceği her şeye hazırsınız.
Döner tambur 8 dart kapasitelidir. Arka arkaya 8 dart ateşleyin, ardından 8 dart tutan yerleşik dart deposundan hızla yeniden yükleyin.
Bu Nerf Elite 2.0 blaster, tambura yüklemek için 8 dart ve blasterde saklamak için 8 dart olmak üzere 16 Resmi Nerf Elite dartı ile birlikte gelir.
KAPSAMLI VE NAMLULU HERHANGİ BİR GÖREV İÇİN PARLATICIYI ÖZELLEŞTİR:
Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 blaster, herhangi bir görev için farklı blaster stilleri oluşturmak için çıkarılabilir bir kapsam ve namlu içerir.
8-DART DRUM, CIVATA EYLEMİ, 90 AYAK KADAR YANGIN DARTLARI:
Ateş Cıvata hareketli astara sahip bu blasterdeki 8 dart döner tamburdan 90 fit uzağa (27 metre) kadar arka arkaya 8 dart.
16 NERF ELITE DART, DART DEPOLAMA, TAKTİK RAYLAR:
16 Resmi Nerf Elite köpük dart içerir, Hızlı yeniden doldurabilmeniz için 8 dart için dahili depolama ve Nerf teçhizatı için 3 taktik ray (ayrı satılır).
Yaş Grubu: 8+
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.