Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Lego Star Wars Korsan Snub Fighter 75346

999,90 TL
Stok Kodu 2085790
Marka Lego
Ürün Açıklaması
Lego Star Wars Korsan Snub Fighter 75346 Özellikleri;


Çocukları, Star Wars: The Mandalorian 3. Sezon’da ortaya çıkan Korsan Snub Fighter’ın LEGO parçalarıyla inşa edilen oyuncak modeliyle yepyeni bir maceralar galaksisini keşfetmeye davet edin.
İnşa edilebilen starfighter’ın açılan bir minifigür kokpiti, 2 mermi atıcısı ve termal fünye içeren bir bölmesi bulunur.
Ayrıca aksiyon oyunu olasılıklarını artırmak için blaster silahlı bir Snub Fighter Pilotu ve kılıçlı Vane olmak üzere Mayıs 2023’te yeni çıkan 2 LEGO mini figürü içerir. Bu set, 8yaş ve üzeri Star Wars: The Mandalorian hayranları için benzersiz bir hediyedir.
Model yapmanın yeni bir yolu: Çocuklar, LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir yapım macerasının keyfini çıkarabilir.
Burada modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabilir, döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler.
Harika yapım oyuncakları! LEGO Group, 1999’dan beri Star Wars evreninden simgeleşmiş starship’ler, araçlar, mekanlar ve karakterleri canlandırmaktadır ve her yaştan hayranların çok beğeneceği devasa çeşitlilikte yapım setleri bulunur.
Star Wars: The Mandalorian 3. Sezon’da ortaya çıkan Korsan Snub Fighter’ın ilk LEGO modelini inşa edin!
Bu harika starfighter’ın orijinal detaylarını canlandırın. Snub Fighter Pilotunu kokpite, termal fünyeyi arka bölmeye yerleştirin ve aksiyona uçun.
Mermi atıcıları düşmanlara ateşleyin ve yerde savaşlar için Vane’e katılın. Maceralar hiç bitmez!
Aksiyon oyunu için Starfighter seti: Çocuklar, Star Wars: The Mandalorian 3. Sezon’dan Korsan Snub Fighter’ın bu LEGO modeliyle kendi galaktik maceralarını yaşayabilir.
Silahlı 2 LEGO Star Wars mini figürü: Snub Fighter Pilotu bir blaster silahına, Vane de bir kılıca sahiptir.
Aksiyon oyunu için yapıldı. Korsan Snub Fighter açılan bir mini figür kokpitine, 2 mermi atıcıya ve termal fünye içeren bir bölmeye sahiptir.
8 yaş ve üzeri için hediye fikri: Bu 285 parçalı yapım oyuncağını, Star Wars: The Mandalorian hayranlarına yılbaşı, doğum günü hediyesi veya özel bir ödül olarak verin.
Yapın, oynayın ve sergileyin: Bu parçalarla inşa edilen snub fighter modelinin yüksekliği 5 cm, uzunluğu 24 cm, genişliği 16 cm’dir.
Yardımcı uygulama: Model severlerin yeni beceriler kazanırken modelleri 3 boyutlu olarak yakınlaştırabileceği ve döndürebileceği, ilerlemelerini takip edebileceği ve setleri kaydedebileceği LEGO Builder uygulamasındaki sezgisel talimatları keşfedin.
Her yaş için koleksiyonluk yapım oyuncakları. Çocuklar ve yetişkin Star Wars hayranları, LEGO Star Wars setleriyle simgeleşmiş sahneleri canlandırabilir, kendi aksiyonlu maceralarını oluşturabilir veya inşa edilebilen modelleri sergileyebilir.
Parça sayısı: 285
Kutu ölçüsü: 19,1 x 4,6 x 26,2 cm
Ağırlık: 0,380 kg
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.