Çağrı Merkezi / WhatsApp Destek: 0850 303 26 00

Wefood Organik Dut Özü 640gr

239,90 TL
Stok Kodu 2082320
Tahmini Kargo Süresi 2 Gün
Ürün Açıklaması
Wefood Organik Dut Özü 640 gr Özellikleri;


Wefood Organik Dut Özü’nü sofralarından eksik etmeyenlere müjde: Yoğun lezzet, 315 gramlık ambalajından sonra şimdi de 640 gramlık büyük boy alternatifiyle sofralardaki yerini almaya hazır!
Soğuk sıkım yöntemiyle elde edilmesi sayesinde tüm besin değerleri korunarak üretilen bu doğal ve katkısız ürün; tatlandırıcı olarak rafine şekere güçlü bir alternatif sunmasının yanı sıra, tatlı ihtiyacını karşılamak adına için tek başına da damak çatlatan bir lezzet sunuyor.
Dut özü, dutların herhangi bir ısıl işlem uygulanmadan sıkılmasıyla elde edilen doğal bir gıda çeşidini oluşturuyor.
Kıvamı bala benzeyen ürün, elde ediliş yöntemi bakımından dut pekmezi ve dut şurubundan ayrılıyor.
Buna göre “Dut pekmezi, dut özü ve dut şurubu nedir, farkları nelerdir?” sorusunu kısaca şöyle yanıtlamak mümkün: Dut pekmezi dutların kaynatılıp sulandırılmasıyla elde edilirken, dut şurubu meyvelerin süzülerek çıkarılmış suyundan oluşuyor.
Dut özünün yapımında ise dutlar, yenmeyen kısımları tamamen temizlenerek soğuk sıkım yöntemiyle presleniyor.
Böylece ortaya yoğun kıvamlı ve homojen, besin değeri korunarak üretilmiş tatlı bir gıda çıkıyor.
Menşei: Türkiye
İçindekiler: Organik Dut Özü
Besin Değerleri 100 g için
Enerji (kcal/kj) 325 / 1361
Yağ (g) 0,1
Doymuş Yağ (g) 0
Trans Yağ (g) 0
Karbonhidrat (g) 82
Şekerler (g) 81
Lif (g) 0
Protein (g) 1
Tuz (g) 0,1
Kargo, İade/Değişim

Ürünlerin kargo tarafından teslim edilmesi aşamasında kargoların hasar görmemiş olduğunun teyidi sonrası ürünü teslim almanız gerekmektedir. Teslim anında pakette deformasyon görülmesi durumunda kargo görevlisi huzurunda paketin açılarak teslim alınacağını ileterek paketi açınız. Üründe hasar olması durumunda ürünün hasarlı olduğu yönünde kargo firmasının tutanak tutmasını talep ediniz ve tutanağı tutarak kargoyu kabul etmeyiniz. 

Özel üretime konu mobilya vb. ürünler 20 iş günü içinde üretilerek kargolanmaktadır. 

Özel üretime konu mobilya ürünlerde, hijyen sebebiyle iç giyim ürünlerin ve saklama koşullarının sağlanması konusunda sıkıntı olabilecek ve diğer alıcıların sağlığını etkileyebileceği için "Bebek Mamaları" kategorisi alıtında bulunan mama vb. gıda ürünlerinde değişim/iade bulunmamakta olup diğer ürünler kullanılmamış, tam ve zarar görmemiş paketleri 14 gün içinde iadesi edebilirsiniz. 

Garanti Koşulları

Ürünlerimiz %100 orjinal ve garantilidir.